Millores al camp de futbol de la Marca de l'Ham amb una inversió de 400.000 euros.

2023-01-30 08:30

Figueres ha inaugurat aquest diumenge les noves instal·lacions del camp de futbol de la Marca de l'Ham. Les millores que s'hi han fet han estat el canvi de gespa natural per artificial, la renovació de l'enllumenat, les banquetes, el marcador electrònic i les porteries, amb l'objectiu de que els esportistes puguin desenvolupar correctament i amb unes instal·lacions dignes les activitats que s'hi duen a terme. En total, l'Ajuntament ha invertit 400.000 euros.

Aquestes millores formen part del pla de xoc dels equipaments esportius per tal de posar al dia les instal·lacions i equipaments esportius de la ciutat, amb una inversió de 3,5 milions d'euros.

Durant aquesta jornada d'inauguració hi ha hagut la presentació dels diferents equips la UE Marca de l'Ham, els parlaments de la presidenta del club Mari Navas, el vicealcalde Pere Casellas i l'alcaldessa Agnès Lladó, el servei d'honor, l'actuació de Beat Dance Studio, un dinar popular i dos partits de futbol, un de la categoria infantil i un de segona catalana.