Milloren el passeig de fusta del Port de la Selva

2014-07-31 13:00

Ports de la Generalitat ha realizat una millora el passeig de fusta al port del Port de la Selva que ha suposat l’adequació de tot l’entarimat de fusta, les baranes i els suports al llarg del passeig marítim de fusta que va des de l’Ajuntament fins a les instal·lacions del Club Nàutic i uneix el port amb la vila. 

El passeig de fusta és un itinerari molt concorregut pels ciutadans i els turistes que els permet gaudir de vistes al Moll Gross i a la muntanya de Verdera. El projecte, que ha tingut un cost de 60.000 euros, s’emmarca en el Pla d’inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat que s’executa durant quatre anys i suposarà una inversió publicoprivada de 95 MEUR en les 26 instal·lacions portuàries gestionades per l’empresa pública al llarg del litoral català, amb l’objectiu de dotar les instal·lacions de noves infraestructures i serveis per fer uns ports més competitius.

El passeig de fusta es va construir en dues fases. L’any 1990 es va fer el primer tram des de l’Ajuntament fins a la platja de Port Reig. L’any 2004 es va executar el segon, des de Port Reig fins a les instal·lacions del Club Nàutic.