Micropoemes i fotos d'amor a Figueres per Sant Jordi amb el PSC

2011-04-18 13:00

El PSC de Figueres vol reivindicar el paper de la cultura com a motor econòmic i creatiu de la la ciutat a través d’una sessió que, sota el títol de "Micropoemes d’amor a Figueres", aplegarà aquest dijous personalitats vinculades al món cultural figuerenc. En aquesta sessió hi participaran artistes, dissenyadors, escriptors, poetes, músics i està obert a la participació de tothom que vulgui dedicar un micropoema d’amor a la ciutat o a algú especial. La sessió estarà presentada per el periodista Luismi. Aquesta acció es realitzarà el proper dijous 21 d’abril a les 19h al cafè Federal (plaça del sol, 9)

En la mateixa línia, per la diada de Sant Jordi el PSC de Figueres ha organitzat la sessió "Retrats d’amor a Figueres" que es desenvoluparà al llarg de tot el dia a la Rambla. Hi haurà muntat un escenari amb l’skyline (silueta) de la ciutat on tots els figuerencs i figuerenques enamorats de la ciutat, que ho desitgin, podran fer-se una fotografia –hi haurà una fotògrafa durant tota la jornada- que posteriorment els serà enviada. Dissabte 23 d’abril, tot el dia a la parada del PSC de 
la Rambla.

Totes dues accions estan obertes a la participació de tothom, amb la única condició que estiguin enamorats de Figueres.
Les dues accions estan en enfocades en visualitzar les possibilitats que té la ciutat de convertir-se en un referent en el turisme cultural urbà a nivell europeu. Aquesta és una de les principals apostes del PSC de Figueres per els propers anys i amb aquestes dues accions ho reivindicarà, aprofitant la celebració de Sant Jordi.