Mesures de seguretat el dia de Tots Sants al cementiri de Figueres

2014-10-29 16:00

La Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d’Esquadra han planejat un dispositiu de seguretat i mobilitat al cementiri de Figueres pel dia de Tots Sants el dissabte, 1 de novembre.

Si bé és cert que els últims anys la policia local ja havia aplicat mesures per millorar la mobilitat entorn del cementiri, aquest cop -i coincidint amb el primer aniversari dels fets de l’any passat- s’ha ampliat la prohibició de circulació per a vehicles a tot el Passeig del Cementiri. Una circumstància que també es produeix per reforçar la seguretat.

Recordem que l'any passat es va produir un tiroteig amb el resultat d'una persona morta després d'una baralla entre dues famílies gitanes.

Es recomana als ciutadans que es desplacin al cementiri el dia de Tots Sants que estacionin els respectius vehicles a l’aparcament de davant de Fisersa (costat del Centre de Formació Ferran Sunyer i Balaguer). No obstant això, la Guàrdia Urbana facilitarà que puguin arribar amb vehicles fins a la porta del cementiri les persones amb mobilitat reduïda.