Més vies de sortida a la Pujada del Castell de Figueres per a millorar la mobilitat

2018-05-23 17:30

Per tal de millorar la mobilitat de la Pujada del Castell, especialment a l’encreuament de la plaça de la Tramuntana, aquesta setmana es realitzaran diferents canvis que permetin una millor fluïdesa dels vehicles.

La primera mesura que es va aplicar fa uns mesos, va ser el canvi de sentit de l’últim tram de la Pujada del Castell, per augmentar les vies de sortida. 

Tenint en compte també que les obres del carrer de la Jonquera provoquen un augment de vehicles que obligatòriament han de sortir pel carrer Mossèn Cinto Verdaguer o per l’últim tram de la Pujada del Castell, la següent mesura que s'aplicarà aquesta setmana serà permetre el gir a l’esquerra en tots dos carrils del carrer Mossèn Cinto Verdaguer.

La segona mesura que s'aplicarà també aquesta setmana serà la de permetre la sortida de la Pujada del Castell cap al carrer Tramuntana, que serà de doble sentit, i Avinguda Marignane des de l’encreuament de la Plaça de la Tramuntana.

Amb aquestes dues últimes mesures es vol augmentar les possibilitats de sortida dels vehicles donant resposta a les principals rutes que realitzen els qui accedeixen a la Pujada del Castell.