MES denuncia la presentació de llistes fantasmes del PSC a 14 municipis de la comarca

2015-04-28 12:30

Ahir dilluns, una delegació del Moviment d'Esquerres vistà diferents municipis de l'Alt Empordà en suport de les candidatures municipals presentades dins la coalició ERC-MES. La diputada Marina Geli, l'exalcalde de Figueres Joan Armangué i el coordinador comarcal Joan Carné, va visitar, entre altres, el municipi de Boadella i les Escaules per a donar suport al candidat a l'Alcaldia Ramon Casellas de la candidatura ERC MES per Boadella i les Escaules-AM.

Es dóna la circumstància que aquest municipi és un dels 14 de l'Alt Empordà on el PSC ha presentat una llista"fantasma", amb un candidat que al poble ningú coneix i que actualment és conseller del districte de Sant Andreu a Barcelona pel PSC.

Davant la presentació de llistes "fantasma", el PSC en presenta 14 d'un total de 33 a l'Alt Empordà, 13 amb un sol candidat en municipis de 5 regidors i una llista completa de 7 regidors al municipi d'Espolla. En total, més d'un 40% de les candidatures del PSC a l'Alt Empordà són llistes "fantasma". A la mateixa situació, s'hi troba el PP presentant a la majoria de poblacions candidats sense cap mena de vinculació amb el municipi.

Davant d'aquests fets, la diputada Marina Geli va expressar, en aquesta visita, la seva opinió: "La recuperació de la confiança en la política ha de passar per candidats empadronats al poble i que treballin pel poble". Afegint: "Fer llistes per fer número, fent llistes amb persones sense vinculació a Boadella i les Escaules com la llista "fantasma" del PSC no serveix ni per el poble ni per recuperar la confiança amb la política".