Més de 800 professionals s'interessen pels vins de la DO Empordà al Born de Barcelona

2015-10-27 23:00

Els cellers de la DO Empordà han presentat els seus vins al Born Centre Cultural de Barcelona. Hi han celebrat el quart gran tast de vins, un acte ha atret un total de 840 professionals de la restauració i la distribució que han pogut conèixer de primera mà els vins dels cellers de l’Empordà. Sommeliers, botiguers, restauradors i representants de diverses institucions del sector, han omplert un espai històricament emblemàtic que ha bullit d'activitat fins les 9 del vespre.

L'aposta per la qualitat que la DO Empordà va engegar ara fa 10 anys dona els seus fruits. El pas a produccions de qualitat, en general més petites, i l'impuls per  varietats autòctones, s'han traduït no només en creixement econòmic, també en reconeixement pel seu tret diferencial.

Part d’aquest reconeixement s’ha mostrat en un espai destacat pels Premis Vinaris de la mà d’ Alfred Peris. Les varietats autòctones empordaneses, han tingut també el seu espai de la mà de Laura Masramon. I de gran interès el taller que l’Institut Català del Suro ha ofert spbre l’aportació del suro al vi.