Més de 800 alcaldes dels 920 municipis que han expressat el seu suport a la consulta han lliurat els acords al president Mas

2014-10-04 16:00

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat avui que “per molt que intentin aturar la veu del poble de Catalunya, no se’n sortiran i nosaltres sí que ens en sortirem”. El cap de l’Executiu ha donat aquest missatge des del Palau de la Generalitat, davant de més de 800 alcaldes dels 920 municipis catalans que han aprovat acords en favor del dret del poble de Catalunya a decidir el seu futur polític.

Artur Mas ha subratllat les grans majories socials i polítiques que hi ha a Catalunya a favor de la consulta, que s’han expressat tant a les manifestacions al carrer com a les urnes, en les darreres eleccions al Parlament. I ha afirmat que “tenim la majoria a les urnes i al Parlament, tenim el consens polític, tenim la mobilització ciutadana, clarament expressada, i ara, a més, tenim la pinya dels ajuntaments de Catalunya”. “Si tot això va junt no es pot aturar”, ha reblat.