Més de 600 tiquets venuts a la Festa del Mar de Roses

2012-06-04 11:00

Aquest cap de setmana l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus ha celebrat la III Festa del Mar a la zona del port. Aquesta festa té l’objectiu de presentar i promocionar l’oferta d’oci, gastronòmica i patrimonial del municipi, a la vegada que dóna la benvinguda a l’estiu. L’organització valora la Festa com un gran èxit  tot i que plogués a última hora de diumenge i s’hagués d’anul·lar l’última activitat. 

Es fa també una valoració molt positiva de la resposta dels participants, es van vendre més de 600 activitats programades a persones que ja havien fet reserves a partir de l’Estació Nàutica setmanes abans de l’esdeveniment, turistes que van veure el programa en els hotels on estaven allotjats i passants que no es volien perdre la Festa del Mar. 

També el ressò des de les xarxes socials va ser important, des de la pàgina de facebook de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus es van convidar més de 3000 persones a l’esdeveniment i es va comptabilitzar unes 5000 visites setmanals de promig a la pàgina. 

De totes les activitats que es van programar, les que van tenir més bona acollida entre el públic van ser les sortides amb el Catamarà MAGIC, l’excursió amb caiac a Cala Jòncols, el tren turístic, les excursions marítimes amb visió submarina i els batejos de submarinisme. 

Els visitants que es van acostar fins la carpa que hi havia instal·lada a l’entrada del Port Esportiu, la majoria eren de nacionalitat catalana, francesa i alemanya que es van interessar per la Festa del Mar i de les activitats que es realitzaven durant tot el cap de setmana.