Més de 50 restaurants i bars participen a EmpuriaTApes del 7 al 16 de juny

2019-06-07 19:30

Del 7 al 16 de juny i més de 50 restaurants i bars de Castelló d’Empúries i Empuriabrava protagonitzen EmpuriaTApes. Són una mostra representativa dels diferents estils de cuina que es poden trobar a casa nostra. Des de cuina tradicional a la cuina d’autor passant per la cuina mediterrània o la internacional de països com França, Bèlgica, Alemanya o Itàlia. 

Com a novetat, enguany es convoca un concurs per a determinar la millor tapa. Els  premis que s’aconseguiran amb la participació al concurs seran un menú per a dues persones al restaurant que triïn amb la combinació de diferents activitats com saltar en tàndem, volar al túnel de vent, surfejar al wave Club i fer un passeig pels canals d’Empuriabrava amb una Visita Guiada al centre històric de Castelló d’Empúries. Per poder participar-hi cal haver tastat un mínim de sis tapes en sis restaurants diferents i omplir la butlleta que es trobarà en el llibret de la ruta i dipositar-la a les oficines de turisme.

L’EmpuriaTapes és una iniciativa que va sorgir com a projecte de dinamització de la gastronomia del nostre municipi arrel de la celebració del 50 è aniversari d’Empuriabrava.  A la primera edició hi van participar 34 restaurants, a la segona 44 restaurants, en l’actual edició hi participen 57 establiments.

L’Ajuntament realitza una campanya de publicitat i comunicació amb el repartiment de 20.000 fulletons, 200 pòsters i la difusió a diferents mitjans de comunicació: premsa escrita, ràdios i xarxes socials.

La regidora de Promoció turística, Helena Solana, destaca “la involucració dels restauradors i l’increment de participació que cada any fa que la ruta sigui més completa i engrescadora”.