Més de 40 litres a Figueres i un esvoranc a la Ronda del Parc

2010-08-13 08:13

Les fortes pluges que van caure ahir a la tarda a Figueres han provocat un esvoranc de 6 metres de llarg per quatre d'ample a la Ronda del Parc.

Segons els tècnics municipals les pluges han trencat una canonada d'aigües residuals fet que ha provocat el posterior esvoranc. Operaris de Fisersa -l'empresa municipal d'aigües- treballen per restablir la normalitat en aquest carrer de la ciutat el més aviat possible. Mentre durin els treballs la Ronda del Parc romandrà tallada al trànsit. L'alcalde Santi Vila, acompanyat de tècnics municipals, ha visitat el lloc de l'esvoranc, espai que ha estat acordonat per la Guàrdia Urbana i els Bombers.

Les pluges van deixar a Figueres uns 42 litres per metre quadrat. A Darnius la quantitat supera els 53 litres. Els bombers han hagut de fer sortides a Figueres i Castelló d'Empúries per inundacions en baixos i garatges. L'aiguat va obligar a finalitzar abans d'hora Fira Rambla, els comerciants van recollir les seves parades al voltant de les quatre de la tarda.