Més de 300 nedadors de clubs europeus fan estades a Roses per entrenar a la Piscina Municipal al llarg de dos mesos i mig

2019-02-22 12:00

Des del 19 de febrer fins al 3 de maig, la Piscina Municipal de Roses es converteix en centre d’entrenament de diferents clubs de natació europeus, que duen a terme les seves estades esportives per posar-se a punt per afrontar les competicions de la temporada. D’aquesta manera, la Piscina contribueix a potenciar Roses com a destinació de turisme esportiu.

Roses rep al llarg de l’any un important nombre de turistes atrets per les possibilitats que la vila i el seu entorn ofereixen per a la pràctica esportiva, ja sigui en l’àmbit dels esports nàutics com en altres disciplines (ciclisme, senderisme,...), així com per les possibilitats d’allotjament per a grups i clubs de què la població disposa durant tot l’any. A tots aquests atractius s’ha sumat des de fa uns anys la Piscina Municipal, tal i com demostra el creixent nombre de clubs que l’escullen per realitzar les seves estades esportives.

Enguany són un total de 14 els clubs que faran ús de l’equipament, el primer dels quals, el club Cezch Wwnt de Txèquia, inicià la seva estada el passat dimarts, 19 de febrer. La majoria de clubs realitzen estades que oscil·len entre els 4 i els 8 dies que s’alternaran fins al 3 de maig. Molt d’ells repeteixen després de les bones experiències d’anys anteriors i de la idoneïtat de l’equipament, mentre que d’altres han escollit Roses per primer cop.

En total, 323 nedadors i entrenadors passaran al llarg d’aquests dos mesos i mig per les instal·lacions de la piscina rosinca, arribats de França, Bèlgica i Txèquia.