Més de 12 milions del premi 'Gordo' de la Primitiva des de l'Anxova Milionària de l'Escala

2014-12-15 12:30

L’Anxova Milionària, l’administració de loteria número 1 de l’Escala, ha segellat el premi Gordo de la Primitiva, sortejat el diumenge 14 de desembre. El valor del premi és de 12.330.376,46 euros i es tracta de  la quantitat econòmica més elevada que s’ha donat mai a les comarques gironines en tots els jocs, exceptuant el sorteig de Nadal. El responsable de l’Anxova Milionària, Fèlix Pons, s’ha mostrat molt satisfet de repartir un nou premi amb un gran import “perquè seguim amb la mitjana de, com a mínim, un premi gros cada any”. “La fortuna arriba quan menys t’ho esperes i desitgem que torni per als sortejos de Nadal i de Reis”, ha assenyalat.

La persona beneficiada ha estat l’única encertant de l’Estat espanyol a la categoria de 5+1. És a dir, ha endevinat els cinc números de la combinació (5 – 9 – 31 – 35 – 48) més el número clau o reintegrament (0). L’encertant ha adquirit una butlleta de tres euros de forma automàtica. “Això demostra que un no s’ha de gastar molts diners per a què li toqui la loteria”, afegeix Pons.

Aquesta és la segona vegada que l’administració escalenca reparteix el Gordo de la Primitiva, la primera va ser el 1997 amb un premi de 90 milions de pessetes. També a la Primitiva, l’agost de 2013 va donar un premi de sis encerts per un valor de prop de mig milió d’euros. L’any passat també va repartir altres premis, com un 14 a la Quiniela, un 5 més complementari a la Bonoloto i un primer premi de la Loteria Nacional del sorteig del dijous.

D’esquerra a dreta, Víctor Puga (tinent alcalde de l‘Ajuntament de l’Escala) felicitant als propietaris de l’administració Isidre i Fèlix Pons.