Més de 1.200 visitants en 4 dies al nou punt d'informació turística de l'estació de Figueres

2012-07-19 11:00

El nou punt d’informació turística de la ciutat de Figueres a l’estació de tren convencional ha rebut 1.284 visitants, durant els primers quatre dies en funcionament. El servei, ubicat a l’antic quiosc de l’equipament, està pensat per oferir informació de primera mà, sobre la ciutat i l’Alt Empordà, als centenars de visitants que cada dia arriben a Figueres amb el tren com a mitjà de transport. 

Els turistes que han realitzat més consultes són els francesos, amb un 22,19% del total; seguit dels russos amb un 12%, xifra que confirma l’augment constant de visitants d’aquest país els últims anys. Pel regidor de Promoció econòmica, Manuel Toro, “ha estat una bona oportunitat haver pogut contractar amb ADIF el lloguer d’aquest punt d’informació, que permet oferir als visitants que utilitzen el tren convencional una visió de la nostra ciutat en condicions adequades. Recordem que arriben a Figueres per aquest mitjà més del 25% del total”. 

El nou punt d’informació, així com els de les places del Sol i Gala - Salvador Dalí, ja utilitzen la nova marca de ciutat “Figueres + Oberta”, estrenada a principis de juliol coincidint amb la denominació de la ciutat com a municipi turístic. 

Destacar que el punt d’informació de l’estació amb atenció personalitzada tancarà les portes passada la temporada d’estiu. La resta de l’any quedarà com a punt d’informació, sense personal, però amb totes les dades necessàries perquè els visitants s’informin sobre la ciutat i la comarca.