Més de 70.000 visitants atesos per l’Àrea de Turisme de Roses

2010-09-15 17:17

El servei d’atenció personalitzada que l’Àrea de Turisme de Roses ofereix als visitants del municipi, ha atès entre el 15 de juny i el 9 de setembre un total de 71.868 persones. Finalitzat el punt més àlgid d’afluència turística a la població, l’Àrea acaba d’iniciar la tasca de promoció i captació de nous mercats, rebent aquest mateix cap de setmana un grup de periodistes russos especialitzats.

Les dades recollides entorn a les persones ateses des dels serveis d’informació turística de l’Ajuntament de Roses durant la temporada d’estiu, donen enguany una xifra i procedències molt similars a la dels exercicis anteriors. Així, del total de 71.868 turistes que van passar per les oficines de l’Av. de Rhode i de Santa Margarida, la procedència majoritària segueix essent la francesa (53%), seguida de l’espanyola i catalana que són similars (18,50% i 17% respectivament). El 12 % restant el composen turistes provinents principalment d’Alemanya, Països Baixos, Anglaterra, Itàlia, Sud Amèrica, Europa de l’Est.

Les demandes més freqüents que han fet els turistes tracten sobre les visites que poden fer a Roses i als seus voltants, localitzacions, programa de festes i activitats de lleure. Altres interessos habituals són les platges i cales, els serveis de transport i el comerç, especialment els mercats setmanals.