Més de 300 persones al III Festival Llançà Rock

2010-08-09 12:30

El festival, organitzat per l’Associació Cultural i Juvenil Llança’t i que va comptar amb l’actuació de set grups de música de les comarques gironines, va congregar el passat dissabte, 7 d’agost, més de 300 persones al pàrking Rafael Estela de Llançà en la seva tercera edició.

Els grups Roccocrew (Hip Hop), Tan de Bo (Rock Energètic), Direcció Prohibida (Rock), Vuelta Atrás (Rock), Rebelions (Metal), Mute (Metal) i Au Fènix ( Doom Metal) van actuar en l’edició d’enguany del Llançà Rock. Aquests van oferir un concert de qualitat que va entusiasmar al públic assistent, vingut des de diferents punts de les comarques gironines.

Els organitzadors, l’Associació Cultural i Juvenil Llança’t, es mostraven satisfets amb el resultat d’aquesta tercera edició, ja que tot es va desenvolupar sense incidents, els grups van estar encertats i respectuosos amb els temps, aspecte important donat al gran número de grups que actuaven, i a més l’actitud del públic va ser molt bona durant tot el concert, ajudant a crear un ambient festiu i propi d’un concert de Rock.

Després de les bones sensacions d’aquest III Festival, Llança’t, que ja treballa en el proper concert, va consolidant el Llançà Rock com una alternativa real d’oci pel jovent llançanenc i com una plataforma per promocionar els grups joves de música de les comarques gironines.