Maverick Viñales trenca amb el seu equip i abandona el Mundial

2012-10-19 07:00

Maverick Viñales no disputarà les tres darreres curses del Mundial de Moto 3. El pilot empordanès ha trencat amb l'equip BQR després d'unes setmanes de tivantor. Abans dels entrenaments lliures a Sepang aquest divendres al matí Viñales ha fet pública aquesta decisió i, davant les càmeres de Tele 5, ha expressat el seu malestar amb l'equip. "Des d'Indianàpolis la moto no va i és perquè ells no en saben més". Viñales ha estat molt crític i ha dit que "trenquem de mala manera, no vull córrer en un equip de tercera fila. L'equip no s'ha portat bé amb mi i ara jo no ho faré amb ells".

El director de Bluesens Avintia de Moto 3 i mànager de Viñales Ricard Jové ha dit que "es tracta d'una decisió unilateral del pilot". Segons publica el web www.motogp.com Jové ha expressat el seu malestar "un no pot deixar de córrer d'un dia per l'altre pels compromisos amb els sponsors, amb la gent, amb els mecànics, amb els anys d'inversió que porta l'equip amb la seva carrera esportiva".

Viñales ocupava la segona posició del mundial per darrera de l'alemany Sandro Cortese. Aquest any ha guanyat cinc grans premis.