Matinal literària a Figueres la vigília de Sant Jordi

2023-04-13 11:30

El dissabte 22 abril tindrà lloc a la Biblioteca de Figueres la ja tradicional trobada amb autors i autores locals, enguany una matinal literària per celebrar Sant Jordi que vol ser un espai de trobada entre els qui han publicat llibre el darrer any.

S’hi ha convidat un centenar d’autores i autors de Figueres o l’Alt Empordà, fent extensible la invitació a editors literaris, coordinadors d’edició, traductors i il·lustradors, donant així visibilitat a la producció literària i bibliogràfica de la comarca.

D’altra banda, com ja és habitual, la Biblioteca elabora una guia que aplega les novetats locals i s’actualitza constantment fins al dia abans de Sant Jordi i que podrà consultar-se a la seva pàgina web. Les cobertes dels nous llibres també llueixen a l’aparador de la biblioteca creat amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Després d’uns anys en què la situació sanitària ocasionada per la pandèmia feia més adient celebrar aquesta trobada al Teatre Municipal El Jardí, enguany tornarà a tenir lloc a la Biblioteca per tal de visualitzar el paper d’aglutinador en tot el referent al món del llibre que es duu a terme des d’aquest equipament cultural de la ciutat. Tanmateix, la celebració d’aquesta trobada literària comportarà que durant el matí del dissabte 22 d’abril, la biblioteca resti tancada per al públic general.

Programa:
11.00 h –  Rebuda dels autors.
11.15 h –  Fotografia de grup.
11.30 h –  Benvinguda a càrrec d’Agnès Lladó Saus, alcaldessa de Figueres, d’Alfons Martínez Puig, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, i de Nati Vilanova Teixidor, directora de la Biblioteca.
11.45 h –  #Pedrals25. Recital poètic musical, amb Josep Pedrals i Xavi Lloses.