Masquef comptarà amb Jordi Agustí com a assessor per temes relacionats amb la sequera

2023-05-19 18:00

El figuerenc Jordi Agustí, un dels experts del món de l'aigua, assessorarà Jordi Masquef en matèria de lluita contra la sequera, si el candidat de Junts per Figueres accedeix novament a l'alcaldia de la ciutat. El que va ser durant sis anys (2013-2019) Director de l'Agència Catalana de l'Aigua i anteriorment gerent de l'empresa municipal de serveis FISERSA entén que un dels principals desafiaments que cal afrontar actualment a causa dels efectes del canvi climàtic és garantir el subministrament d'aigua a tots els municipis. 

“Estic a la disposició d'en Jordi Masquef per ajudar en el que pugui a afrontar aquest gran problema de la sequera” ha afirmat Agustí en la trobada que ha mantingut amb Masquef el 18 de maig.

Nascut a Figueres l'any 1960, Jordi Agustí és enginyer industrial, Màster en Direcció i Administració d'Empreses i pràcticament tota la seva carrera professional s'ha desenvolupat en la gestió d'infraestructures i serveis públics. Així, després d'un breu pas en enginyeries privades (1984-1985), es va incorporar a l'Ajuntament de Figueres, primer com a adjunt a l'enginyer.