Masia Serra guanya el Premi Vinari 2021 a la millor visita enoturística i experiència de tast de vins

2021-07-12 16:00

Masia Serra guanya el Premi Vinari 2021 a la millor visita enoturística i experiència de tast de vins. A més, els premis recomanen el celler dins d’una selecció de les millors vinyes del paisatge vitivinícola català que permeten descobrir territori i passejar per l’origen de grans vins catalans. Aquesta és la primera vegada que s’organitza una edició d’estiu d’aquests guardons i en la qual s’ha donat més pes a l’enoturisme.

Situades a Cantallops, al peu del paratge natural de l’Albera, les vinyes de Masia Serra s’envolten d’un entorn paisatgístic singular, amb oliveres i alzines centenàries. Des d’aquest espai privilegiat és des d’on Jaume Serra i Sílvia Vilà, propietaris del celler, han dedicat esforç a donar a conèixer als visitants l’elaboració dels seus vins i el territori vitivinícola empordanès on s’ubiquen.

Masia Serra proposa una oferta molt variada de visites enogastronòmiques com tasts de vins amb tapes d’embotits i productes artesans, esmorzars de forquilla, dinars maridats, amb bany a la piscina inclòs, o pícnics entre vinyes. D’altra banda, la seva terrassa, envoltada de vinyes i oberta tot l’estiu, és ideal per prendre-hi una copa, fer-hi el vermut o, fins i tot, un tast a mida amb els vins que més agradin als visitants, acompanyats de platets per compartir. Durant l’any, i en especial també a l’estiu, hi organitzen concerts.

Així mateix, el celler ofereix allotjament al Recer, unes habitacions molt cuidades amb terrassa i un espai cobert de vidre, en contacte amb el paisatge però preservant la intimitat, on hi ha la banyera.

L’estiu és una molt bona època per visitar Masia Serra i gaudir del paisatge del voltant. Per reserves, els visitants poden trucar al 689 604 905 o 689 70 36 87, o bé enviar un correu a: visit@masiaserra.com.