Marta Marco, Clara Segura i Isabel Rocatti representen ‘L’Espera’ al Teatre Municipal de Roses

2012-05-10 12:00

Aquest dissabte 12 de maig (21:00), el Teatre Municipal de Roses ofereix la representació teatral de “L’Espera”, de Remo Binosi. Protagonitzada per les actrius Marta Marco, Clara Segura i Isabel Rocatti, l’obra explica la història de tres dones que es debaten entre el rebuig i l’afecte, l’engany i la solidaritat, fins a l’explosió de la tragèdia. 

Tancades a l’escenari com si fos una presó i vestides com era habitual a mitjans 1700, les tres actrius es posen a la pell de les protagonistes per explicar, amb moralisme i costums del passat, una condició de solitud, d’abandonament, de predomini del més fort sobre el més dèbil i d’impossibilitat de decidir sobre la pròpia vida. 

El preu de les entrades és de 15 € (gratuïta per als menors de 16 anys). Menors de 25 anys (posseïdors o no del carnet jove), aturats, jubilats i joves amb el carnet del CAR, gaudeixen d’un descompte del 25%. Usuaris acreditats de la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives, 10 % de descompte. Les entrades es poden adquirir a les oficines del Teatre Municipal (entrada per porta lateral) tots els laborables de 10 a 14 h. El mateix dia de l’espectacle, a les taquilles del teatre 2 hores abans de l’inici de la funció.