Marta Felip proclamada candidata de CiU a l'alcaldia de Figueres

2014-07-02 22:00

En l’assemblea local de CiU a Figueres celebrada aquest vespre al Cercle Sport de Figueres Felip ha estat escollida per aclamació pels més del centenar de militants de CiU. En l’acte, en que Felip ha rebut un suport unànime de la militància, els delegats locals de CDC i UDC Quim Felip i Manuel Toro respectivament, han destacat que “el gran suport dels militants de CiU és una mostra del gran treball com alcaldessa que ha fet Marta Felip a la ciutat de Figueres”. En l’assemblea també hi han estat presents el conseller Santi Vila; el secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull; el president de la Federació de CDC a comarques gironines, Pere Vila i el president de la Intercomarcal d’Unió, Joan Cañada.

Marta Felip s’ha mostrat agraïda pel gran suport rebut en la seva proclamació com a candidata a l’alcaldia de Figueres. “Assumeixo la responsabilitat de ser cap de llista per Convergència i Unió a Figueres amb respecte, responsabilitat i honestedat. Intentaré tornar-vos tot el suport que avui em doneu, amb treball, dedicació i compromís”. Durant la seva intervenció, Felip ha explicat part del full de ruta de l’acció de govern que presideix i que permet treballar per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania figuerenca.

Marta Felip ha expressat la seva il·lusió per encapçalar la llista de CiU assenyalant que “vaig assumir l’alcaldia com un llegat valuós de qui m’ha precedit en el càrrec. Ara em toca donar continuïtat a la feina feta, i liderar aquest projecte col·lectiu, amb il·lusió, entusiasme i amb molt d’esforç i dedicació.”

Durant la seva intervenció, Santi Vila, ha destacat la gran vàlua de Marta Felip, “és una excel·lent persona, amb una formació universitària molt sòlida i gran coneixedora de l’administració. És i serà una gran alcaldessa”. Vila també ha destacat de Felip que “té capacitat de lideratge i, amb el seu nou equip, podrà impulsar nous projectes que permetin la dinamització de la ciutat i incrementin la qualitat de vida dels figuerencs”.

Per altre banda, el secretari d’Organització de Convergència, Josep Rull, ha explicat que “Marta Felip representa aquesta nova Convergència, una persona compromesa amb la seva gent i que dóna la cara, amb la honestedat que la caracteritza. Des de CDC oferim a la ciutat de Figueres allò que millor podem oferir que és una persona com la Marta Felip”. A més, Rull ha remarcat el compromís de CiU amb la gent, els seus ideals i amb les persones “la política al servei de l’estat del benestar”.

Marta Felip (Figueres, 1972) és Llicenciada en Ciències Polítiques i de la Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat secretaria d’ajuntaments com la Vajol, Portbou, Olot, Vic i Castelló d’Empúries. Va ser número 2 de la llista encapçalada per Santi Vila l’any 2011 a la ciutat de Figueres i va succeir-lo com a primera alcaldessa de Figueres quan Vila va ser nomenat Conseller de Territori i Sostenibilitat l’any 2013. És militant de Convergència Democràtica de Catalunya i diputada provincial a la Diputació de Girona.