'Marquem un gol al foc' lliura 10.000 euros a la campanya Foc Empordà

2013-01-31 13:00

Els promotors de la iniciativa “Marquem un gol al foc” han lliurat un taló amb 10.039,73 euros per ajudar a les iniciatives de la campanya #focempordà que promou la institució comarcal amb l’objectiu de desenvolupar accions de prevenció i de regeneració a tota l’àrea afectada pels incendis forestals de l’estiu passat. 

Aquesta iniciativa es va materialitzar el passat 6 de setembre quan més de 2.700 persones es van apropar fins a l’estadi de Vilatenim per participar en la jornada solidària “Marquem un gol al foc”, que va comptar amb la participació del primer equip del RCD Espanyol, l’Estartit femení i diverses seleccions comarcals i provincials que van protagonitzar diversos partits de futbol. La iniciativa estava impulsada pel RCD Espanyol, la UE Figueres i el Setmanari de l’Alt Empordà. 

Els diners recollits en aquella jornada, en què els assistents pagaven una entrada de cinc euros i es va obrir una fila zero per aconseguir més fons, i amb la subhasta de diversos objectes cedits per esportistes d’elit i personatges del món de la música, van ser lliurats al president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí. A l’acte hi van assistir, entre altres, el delegat territorial de la Federació Catalana de Futbol, Manuel Núñez, el president de la Unió Esportiva Figueres, José Antonio Revilla, i el director editorial del Setmanari de l’Alt Empordà, Carles Ayats. 

A banda del taló que es va lliurar en l’acte celebrat dimarts al Consell Comarcal, els organitzadors van decidir realitzar unes ajudes directes a dues famílies afectades pels incendis i que estaven vinculades amb el món del futbol juvenil. Aquestes ajudes han consistit en uns vals bescanviables per productes de primera necessitat i material esportiu.