Marina Rossell canta Moustaki a Roses el diumenge 26

2014-10-21 09:00

El proper diumenge 26 d'octubre, Marina Rossell portarà fins a Roses el seu concert “Marina Rossell canta Moustaki”, on la cantant interpreta les cançons escollides pel propi cantautor grec per a ella. L'actuació tindrà lloc al Teatre Municipal a partir de les 6 de la tarda.

El primer CD de Marina Rossell canta Moustaki va ser tot un èxit que combinava el talent de les millors cançons del cantautor d’origen grec i la veu excepcional de l’artista catalana. Va aconseguir vendre més de 30.000 discos, segons l’Anuari de la Música 2013 va ser el disc més venut en català i va aplegar més de 15.000 espectadors en els concerts en directe.

Ara, quan fa poc més d’un any de la mort de l’artista i l'aniversari en què hauria fet vuitanta anys, Marina Rossell continua la feina iniciada en aquell primer disc i presenta un segon volum que hauria satisfet un desig íntim de Moustaki: escoltar en la veu de la seva amiga les cançons del seu repertori que ell mateix va escollir.

Marina Rossell va estrenar al Grec de Barcelona “Absents”, una nova composició de la seva autoria dedicada a Moustaki que també s’inclou en el segon disc. Els qui tinguin la sort d’escoltar aquest homenatge al Teatre Municipal de Roses seran, ben segur, espectadors d'un recital ple d’emoció i amb molts records.

Les entrades (15 €), es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12. 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle. Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses.