Marina Geli visita el CAP de Roses per conèixer la situació després de la nevada

2010-03-10 13:39

Aquest matí la consellera de Salut Marina Geli, acompanyada per l’alcaldessa de Roses Magda Casamitjana, s’ha desplaçat fins al CAP de la població per interessar-se pel funcionament dels serveis sanitaris al municipi i a la resta de poblacions que depenen d’aquesta Àrea Bàsica de Salut, que té una població assignada de 34.007 usuaris (19.961 de Roses).

Durant la visita la consellera s’ha interessat pel funcionament actual del centre, que avui ja resta normalitzat, així com per la situació dels accessos i de la vialitat per arribar als diferents centres d’atenció sanitària i dispensaris de la zona. També ha agraït l’esforç i la tasca desenvolupada pels professionals del centre assistencial rosinc durant la jornada d’ahir, que va poder mantenir la seva activitat gràcies a la dotació de dos grups electrògens, un subministrat pel consistori i un altre pels Serveis Territorials de Salut.

Un aspecte important a destacar és la recomanació que, tant la consellera com el regidor de Sanitat del consistori rosinc, Toni Rodríguez, fan respecte a la necessitat d’extremar les precaucions i revisar les condicions dels aliments emmagatzemats en neveres i congeladors, ja que, després de més de 24 hores sense subministrament elèctric, la cadena de fred pot haver-se alterat i aquests poden trobar-se en males condicions.

Les autoritats sanitàries recomanen per tant, tant a particulars com a restauradors, fer una inspecció acurada de congeladors i neveres i descartar tots aquells aliments que no reuneixin les màximes garanties.