Maria Mercè Cuartiella presenta 'Germans gairebé bessons' a Roses

2012-12-17 09:00

La Biblioteca Municipal de Roses acull aquest dijous 20 de desembre la presentació del llibre “Germans, gairebé bessons” de M. Mercè Cuartiella, novel·la guardonada amb el Premi Llibreter 2012. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda i comptarà amb l’assistència de l’autora. 

“Germans, gairebé bessons” parla d'una relació malaltissa entre dos germans, Joan i Ester, que viuen tenallats per un secret de família i s'han confederat en un vot de silenci. Uns personatges contradictoris que volen ser feliços però no en saben, que necessiten dels altres i, alhora, no poden evitar ferir-los, que desconfien dels sentiments i la tendresa, però que, malgrat això, aspiren a ser estimats.

M. Mercè Cuartiella va néixer a Barcelona l’any 1964 i viu a l’Empordà des de fa molts anys. Es va llicenciar en filologia i sempre ha desenvolupat la seva tasca professional en el món cultural; ha col·laborat amb assiduïtat en diversos mitjans de comunicació, tant escrits com audiovisuals. Ha publicat diversos estudis locals, i també relats, contes infantils, novel·les i textos teatrals. Germans, gairebé bessons és la seva tercera novel·la.