Maria López, del CGR Gemma, fa mèrits per la plata a l'estatal, però acaba en la quarta posició

2012-04-23 14:00

Del 19 al 22 d'abril, es va disputar a Benidorm, el Campionat d'Espanya de gimnàstica rítmica, en el qual va participar Maria López, del CGR Gemma. Es va classificar en la quarta posició, d'entre 218 gimnastes, quan es mereixia la segona posició i, per tant, la medalla de plata. Tot i ocupar a tercera posició, dues hores abans de finalitzar la competició, en el darrer moment van col·locar una competidora valenciana per davant de López, que la va deixar fora del podi. Després dels grans resultats de l'altempordanesa, la temporada que ve lluitarà en la categoria júnior absolut, seguint els pasos de Tània Zimmerlein. "Com a entrenadora estic molt contenta d’entrenar aquesta gimnasta i veure que les rectificacions que li fem les interioritza i les aplica en tot moment, crec que té molt de camí encara en aquest esport i que demostrarà que és una gran gimnasta a cada competició", comenta Gemma Torrent, entrenadora de Maria López. Pel que fa al territorial dels JEEC, el conjunt aleví, format per Míriam Garrido, Emma Martínez, Laura Hilfiker, Berta Martín i Àngela Llinares es van classificar segones amb el seu exercici de mans lliures.  Aquest proper diumenge, 29 d'abril, participaran a la primera fase del Campionat de Catalunya, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica Rítimica, a Platja d'Aro. I en la segona fase de la Copa Catalana, nivell 6, Júlia Falgàs va ser onzena amb un exercici de corda, i Marina López, vintena amb un exercici de cèrcol