Maria Torrington gunya el concurs de disseny de la webapp mòbil empohrda

2012-03-09 12:00

Aquest dijous a la Galeria d'Art Dolors Ventós, just abans de la inauguració de la Ruta Empordoneses, es van concedir els guardons als guanyadors del nou disseny per a la webapp mòbil empohrda. És una aplicació mòbil universal per a tots els smartphones que es pot descarregar des de qualsevol dels 400 QR's que es troben a les plaques vermelles dels establiments de Comerç Figueres repartits per la ciutat i els seus voltants, i que permet als usuaris trobar tota mena d'informació per geolocalització sobre museus, punts turístics, aparcaments, comerços, gasolineres, farmàcies i oficines que tenen al seu voltant.

La guanyadora del nou disseny de la webapp empohrda creada per l'empresa de Figueres AlterEgo Web i en funcionament des del 19 de desembre del 2011, va ser per a Marina Torrington i els tres accèssits per a Victòria Morales, Matteo Carletta i Maria Besora, tots ells alumnes del Batxillerat Artístic de l'IES Alexandre Deulofeu de Figueres.

La premiada Marina Torrington ho va ser per l'enfoc gràfic de l'expressió OH dins del logotip empohrda i el primer accèssit de la Victòria Morales per la seva projecció identitària del destí Figueres reflexada en el bigotis dalinians com a icona de puntuació dels establiments presents a la webapp. També va ser guardonat l'Institut Alexandre Deulofeu per la seva inestimable i posistiva col·laboració en aquesta pràctica real que apropa el treball escolar a la  realitat del mercat.

Els premis es materialitzen en guardons i en 200€ en material escolar per a l'IES Alexandre Deulofeu i 200€ per a l'alumna guanyadora per consumir en els establiments de Comerç Figueres.

En motiu de la col·laboració per part de Comerç Figueres amb l'organització Empordoneses, la webapp ha incorporat aquesta ruta per poder seguir-la també des de dispositius mòbils, i a més també es podrà descarregar als tòtems de Comerç Figueres ubicats a la Plaça del Grà, la Rambla, la Plaça de la Palmera, al carrer Nou i a la Plaça de la Font Lluminosa.