Manolo Garcia i Quimi Portet graven cançons de Los Rápidos i Los Burros a Music Lan

2015-05-29 08:00

La reunió de Manolo García i Quimi Portet per a actualitzar cançons de Los Burros i Los Rápidos ja és un fet. A més ho fan acompanyats dels músics que els van fer costat en aquelles primeres aventures musicals que es van traduir en els discos "Los Rápidos" (1981) i "Rebuznos de amor" (1983) com a Los Burros amb una de les cançons més estimades pels seus seguidors "Huesos".

A través d'una nota a la pàgina web el cantant explica que fa uns 35 anys que va començar l'aventura musical de Manolo García i Quimi Portet amb el nom de Los Rápidos, primer, i Los Burros, després, abans de convertir-se en El Ultimo de la Fila. Va ser a finals de l'any 1979 quan Manolo García va posar anuncis en botigues de música de Barcelona buscant músics que tinguessin ganes de formar una banda de rock i així s'hi van anar afegint el teclista Esteban Martín Hirschfeld, el baixista Antonio Fidel, el guitarrista Josep Lluís Pérez, el bateria Lluís Visiers i, finalment, la peça fonamental que faltava, Quimi Portet.

D'una trobada amb Lluís Visiers va sorgir la idea de gravar el segon disc de Los Rápidos que s'havia quedat en maqueta. D'aquí, una conversa entre Manolo i Quimi la cosa es va anar engrescant i es va proposar regravar les cançons de Los Burros i ja s'han posat a treballar. Així amb Angel Celada, batería, Antonio Fidel, baix, Josep Llúis Pérez, guitarres, el fill del guitarrista i productor Marc Grau que es diu igual, guitarres, Quimi Portet, guitarres i producció, i Manolo Garcia a la veu s'està regravant el material de los Burros. En breu, segons explica García des de la seva web, entrarà a l'estudi la formació original de Los Rápidos. La propera tardor podrien sortir a la llums aquestes noves gravacions.

A les fotografies que han començat a córrer per la xarxa es pot veure als músics treballant als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós on Quimi Portet va traslladar el seu material de gravació fa uns mesos. Quan va inaugurar aquest canvi d'ubicació ja va coincidir amb Manolo García com podeu veure en aquest vídeo de Tramuntana TV.

Manolo García, Quimi Portet, Angel Celada i Antonio Fidel. (Foto: www.manolo-garcia.com)

Manolo García i Quimi Portet amb Marc Grau Jr. (Foto: www.manolo-garcia.com)

Portada de "Rebuznos de amor" (1983)