Manel ja ha exhaurit les entrades pel seu concert al Festival Acústica que comença dimecres

2013-08-23 17:30

El proper dimecres 28 d’agost comença el festival Acústica de Figueres, l’aparador acústic de Catalunya. La dotzena edició ha estat dissenyada per superar els 60.000 espectadors de l’any passat. La part diürna del festival, reconvertida des de l’any passat amb l’Acustiqueta i que va aplegar prop de 15.000 persones, s’ha potenciat incorporant un nou espai per poder acollir més quantitat de públic. En total s'han programat 41 actuacions gratuïres i tres de pagament que es faran al Teatre El Jardí.

El grup Manel ja ha exhaurit les entrades del seu concert del divendres 30 i en queden poques per veure Andrea Motis & Joan Chamorro Group (29 d’agost) i Paco Ibáñez (31 d’agost)

L’Acústica comptarà amb actuacions tan especials com la inauguració protagonitzada pel concert del Centenari Espriu, la celebració del desè aniversari del grup Chambao, el dels vint anys de la revista Enderrock, Brams amb la futura Banda Municipal de Figueres o els concerts amb una part acústica de Gossos i La Pegatina.

El festival es caracteritza també per apostar per grups emergents com Sara Pi, Joana Serrat i Mali Vanili que tancaran la programació el diumenge a les 8 del vespre a la Rambla

L’Acustiqueta, la programació diürna del festival dedicada al públic familiar, que l’any passat va superar totes les expectatives de públic, s’amplia amb espais més grans, de més aforament i comptarà amb una zona de jocs oberta tot el dia a la plaça Josep Pla.

Podei consultar tota la programació al web del festival.