Manel exhaureix les entrades numerades del concert de Sons del Món a Roses

2013-06-15 14:00

El grup Manel ha exhaurit les localitats numerades de l'actuació que faran a Roses el dissabte 13 de juliol. A un mes de la celebració del concert només queden a la venda entrades per a la zona sense seients numerats. Aquest any el Festival Sons del Món ha posat a disposició del públic dos tipus d'entrades per satisfer als seguidors més fidels dels artistes que es volen garantir un lloc amb més proximitat.

Els espais numerats per als concerts que es faran a Vilabertran de Joan Dauà i Blaumut del 5 de juliol i el de Sílvia Pérez Cruz de l'endemà també estan a punt de completar l'aforament numerat.

Sons del Món començarà les seves activitats el proper dijous 20 de juny a la Capella del Convent de Santa Clara de Castelló d'Empúries amb un tast dels vins que Roger Viusà ha maridat amb els artistes participants, a la sisena edició de Sons del Món. Una singularitat que, si bé ja fa sis anys que es realitza, no deixa de sorprendre any rere any. La connexió que Viusà és capaç de trobar entre la música i l’enologia ofereix un viatge a través dels sentits auditiu, gustatiu i olfactiu, que únicament es pot experimentar a Sons del Món.

En aquesta vetllada, la sommelier Anna Vicens explicarà aquests maridatges, mentre Laia Vehí & Jazz de Copes Trio versionaran al jazz, cançons dels artistes participants al festival. Es degustaran els següents vins: el Cartesius blanc del celler Arché Pagès, maridat amb Luz Casal; el Babalà del Celler cooperativa Espolla maridat amb Manel; el Llavors de la Vinyeta maridat amb Carlos Núñez; el Quinze Roures d’Espelt maridat amb Silvia Pérez Cruz; el Blau del Mas Oller maridat amb Blaumut i el Blanc dels aspres de les Vinyes dels aspres maridat amb Joan Dausà.

Una proposta que tan pot agradar als amants del vi com als amants de la música en general. L'entrada a aquesta degustació-concert costa 10 euros.