Manel completa el Festival Acústica de Figueres 2017

2017-08-14 13:00

Avui dilluns Promo Arts Music ha desvetllat el nom que faltava per a completar el cartell del Festival Acústica de Figueres. Es tracta del grup Manel que actuarà per quarta vegada a l'Acústica des prés de passar per escenaris com el Claustre de l'Institut Ramon Muntaner (2011), el Teatre el Jardí (2013) o la plaça Gala-Dalí (2015). En aquesta ocasió però ho farà a la Rambla amb accés gratuït.

Amb aquesta incorporació, la nit de dissabte 2 de setembre serà una ocasió inusual però molt anhelada i desitjada  pels amants de la música catalana, ja que dos grans noms com Manel (a les 23h) i Els Amics de les Arts (a la 1h) actuaran la mateixa nit. A més, per primera vegada a la història, ho faran de manera gratuïta.

El concert de Manel serà un dels darrers de la gira “Jo competeixo”.

La 16 edició del Festival Acústica serà una de les més dolces de la seva trajectòria, sobretot tenint en compte els 100.000 espectadors que va acollir l’any passat. Els dies 31 d’agost i 1, 2 i 3 de setembre, Figueres acollirà de manera gratuïta els principals artistes del moment com Txarango, Manel, Els Amics de les Arts, Bebe, C. Tangana, ZOO, Blaumut, La Iaia, Gertrudis o Itaca Band.

El concert inaugural protagonitzat per Rosalia & Refree de dijous 31 d’agost als Jardins del Consell Comarcal de Figueres, ja ha venut més de la meitat de les entrades.

Acabarà de fer única aquesta edició l’apartat d’artistes emergents que caracteritza el festival, ja que enguany reafirma el bon moment pel que passa la música feta per dones: Maria Arnal i Marcel Bagés, Rosalia & Refree, Bad Gyal, Gemma Humet, Pavvla, Maïa Vidal, Lakaste, Donallop o Maria Jacob en són els millors exemples.


 

Lloc de cerca