Manel, Ciudad Jara i Lildami actuaran al Festival Ítaca de l'Escala que també arribarà al públic familiar amb El Pot Petit

2019-12-09 11:00

ÍTACA, Cultura i Acció fa un salt qualitatiu i quantitatiu amb la seva proposta musical a l’Escala en la propera edició del festival. Aquest 2020 l’ÍTACA L’Escala amplia la programació d’un a dos dies, l’11 i el 12 d’abril,  coincidint amb la Setmana Santa i aprofitant l’afluència de visitants al municipi durant aquests dies festius.

L’11 d’abril, a partir de les 21.30h, el festival programa un cartell de luxe amb una nit de concerts amb les actuacions de Manel, Ciudad Jara i Lildami. Serà una nit d’estrenes amb la presentació del nou disc Per la bona gent, de Manel, i amb el primer concert a les comarques gironines de Ciudad Jara, la nova proposta musical de Pablo Sánchez, líder i compositor de La Raíz, que presenta en exclusiva el seu nou treball Donde nace el infarto. La nit de concerts inclou també l’actuació de Lildami, el nou referent de la música urbana dels Països Catalans que aquest 2020 presenta nou àlbum. La nit acabarà amb una sessió de DJ que allargarà la festa fins a la matinada.

L’endemà, 12 d’abril, a les 18.00h, l’ÍTACA L’Escala completa la seva programació amb una proposta per a tota la família amb l’actuació d’El Pot Petit, un dels grups infantils de referència de casa nostra. Amb aquest nou format de dos dies i una proposta musical més variada, l’ÍTACA l’Escala pretén oferir una programació intergeneracional que pugui atreure públics de totes les edats. 

Les actuacions dels dos dies tindran lloc a l’espai de barraques de l’Escala, a l’Avinguda Francesc Macià. La nit de concerts del dia 11 té un preu de 20€ anticipada (més despeses de gestió) i 25€ a taquilla, mentre que l’actuació d’El Pot Petit costa 12€ anticipada (més despeses de gestió) i 15€ a taquilla. Les entrades de les dues propostes musicals es posen a la venda demà dimarts dia 10 de desembre, a partir de les 12 del migdia, al web del festival www.itacacultura.cat.

La productora gironina Link Produccions, amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala, organitza i produeix l’ÍTACA L’Escala.

El festival ÍTACA, que enguany celebra la seva vuitena edició, combina concerts multitudinaris amb actuacions musicals de petit format en alguns dels espais més bonics de l'Empordà. Propostes culturals de qualitat a un preu assequible, amb l'objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic. Enguany, el festival, que se celebra a més d’una desena de localitats, s’iniciarà el proper 15 de febrer amb la gran festa de carnaval ÍTACA La Mirona que inclourà les actuacions de Mafalda i Ebri Knight i la festa de carnaval de la sala de referència de l’àrea urbana de Girona. 

Fran Arnau, director del Festival ÍTACA, l'alcalde de l'Escala, Victor Puga, i la segona tinent d'alcalde, Marta Rodeja, durant la presentació del cartell