Mà estesa del PDECat a les forces polítiques municipals per impulsar conjuntament tots els projectes de Figueres

2017-02-11 18:00

Després de les reaccions donades a conèixer al llarg d’aquesta setmana per les diferents formacions polítiques municipals, en relació a la situació produïda al govern de l’Ajuntament de Figueres, des de l’executiva del Partit Demòcrata (PDeCAT) s'han fet públiques diferents consideracions. En primer lloc es manifesten "plenament conscients del moment polític que es viu actualment a la ciutat, però al mateix temps hi estem fent front des de la màxima responsabilitat i lluitant amb tots els nostres esforços per superar-lo de forma positiva, pensant sempre en el bé de Figueres que és el nostre únic objectiu a l’hora de treballar per la ciutat".

El Partit Demòcrata reitera la seva "política de mà estesa a totes les forces polítiques que vulguin col·laborar en un projecte de ciutat comú, transversal i obert a totes les aportacions que tinguin un suport majoritari. Recordem que el nostre grup, des del primer moment que va anunciar el trencament del pacte de govern, es va comprometre públicament a donar una obertura total i una amplitud de mires a les decisions que s’hagin de prendre en tots aquells grans projectes de ciutat que ara mateix tenim damunt la taula".

El PDECat recorda que la candidatura de Marta Felip a les eleccions municipals del 2015, encapçalant la llista de l’aleshores coalició de Convergència i Unió, va ser la més votada en aquells comicis i, per tant, la que va rebre un suport més ampli de tota la ciutadania. "Estem convençuts que continuem gaudint d’aquest suport però el volem compartir amb altres formacions polítiques disposades a deixar de banda tacticismes polítics i partidistes i posar-se a treballar conjuntament pel futur de Figueres".

A través d'un comunicat els regidors que donen suport a l’alcaldessa afirmen estar "més cohesionats que mai i disposats a treballar de valent per tirar endavant la ciutat i per teixir una xarxa de responsabilitats amb la resta de companyes i companys del Consistori per fer una Figueres millor, des d’un ampli consens i des de la màxima complicitat. Reiterem que a nosaltres només ens preocupa la ciutat i que treballarem incansablement amb la mà estesa a tothom".