Luz Casal, Joanjo Bosk i Buena Onda en el darrer cap de setmana de Sons del Món

2013-07-23 08:30

Aquesta és l'última setmana del festival Sons del Món Vi & Music Empordà. Divendres 26 el festival ofereix dues activitats. Per una banda, l'última sortida en catamarà per la badia de Roses, ens delectarà amb la música en viu de Buena Onda, versionant cançons de rumba i flamenc tot prenent una copa a bord. I per l'altra, “Música entre vinyes”, el concert de Joanjo Bosk i el sopar servit per I cook it a les vinyes del Celler *lavinyeta de Mollet de Peralada.

Dissabte 27 tindrà lloc el concert de clausura de la Luz Casal, única actuació de l'Estat aquest estiu, on repassarà els seus èxits recopilats al disc “Un ramo de rosas” i avançarà temes del nou disc en prímicia, abans que es publiqui a la tardor. Aquest concert es maridarà amb el vi Cartesius blanc del celler Archè Pagès de Capmany.

Aquest cap de setmana, divendres vam gaudir dels cants del jove cor francès “Les petits chanteurs de Saint Marc”, Los chicos del coro, els quals van agregar uns 600 espectadors a la Ciutadella de Roses. En aquest espectacle hi van col·laborar la coral rosinca del Centre Escolar Empordà.

Dissabte va ser el torn del famós gaiter Carlos Núñez a Castelló d'Empúries, nova seu del festival des d'aquesta edició. Amb l'aforament complet, la basílica va allotjar el trio gallec en la única actuació d'estiu a tot l'Estat.