L'únic concert a l'Estat de Harry Connick Jr és dijous a Peralada

2012-08-08 09:00

Harry Connick Jr. debuta al Festival Castell de Peralada amb el seu característic swing aquest dijous dia 9 d'agost. Convertit en un autèntic fenomen, aquest cantant, actor i pianista de New Orleans està considerat un dels artistes multitalentosos del moment. Arriba al Festival de Peralada avalat per una llarga llista de premis Grammy i Emmy,  nominacions als Tony i 30 discos enregistrats. També ha participat com actor i com a cantant en una vintena de pel·lícules. Harry Connick Jr. compagina la seva carrera com a músic amb el teatre, el cinema i la televisió. 

El seu repertori abasta les seves pròpies composicions i també els standars més sol·licitats i seductors. El swing de Harry Connick Jr. és d’allò més característic, el seu talent pianístic i la seva veu inigualable fan augurar una nit inoblidable al Festival de Peralada, una nit que no deixarà a ningú indiferent.  

Acompanyaran a Connick damunt de l’escenari del Festival de Peralada 9 músics més que formen la banda d’aquest jove talent que segueix l’estela dels grans crooners de la història, des de Frank Sinatra a la actualitat.