'Lorca' de Joel Minguet també tindrà sessió matinal per a instituts

2021-10-29 10:00

Els estudiants de Batxillerat de l’Alt Empordà ompliran el Teatre Municipal El Jardí el divendres dia 5 de novembre en una sessió matinal de l’espectacle "Lorca" que l’actor Joel Minguet presenta a Figueres. L’alumnat dels instituts de Castelló d’Empúries, Figueres, l’Escala, Llançà i Roses gaudiran d’aquest muntatge que va desgranant la joventut del poeta granadí amb música i paraula.

A la primavera del 2016, Joel Minguet va fer un viatge en solitari per la costa est francesa instal·lant a Cadaqués el seu campament base. En aquest viatge l’actor s’immergeix en la vida del poeta, buscant la petjada que el granadí va deixar en terres catalanes, submergint-se en la poesia de Federico García Lorca i fent tria dels poemes de joventut, per musicar-los connectant-se amb els moments en què Lorca va viatjar a Cadaqués. El triangle es completa amb Salvador Dalí i la relació entre els dos artistes, a través de cartes mútues i algunes anècdotes que es converteixen en el fil conductor que teixeix aquest espectacle musical i de paraula.

L’espectacle, organitzat pels Amics dels Museus Dalí amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, també es podrà veure a les 8 del vespre. Les entrades ja estan a la venda a la web de Figueres a Escena.

Paral·lelament, i fins al 6 de novembre, la Biblioteca de Figueres proposa una selecció de llibres, còmics i material audiovisual relacionat amb Federico García Lorca amb motiu de l'arribada de Lorca al Teatre Municipal de Figueres.