L'Oficina de Turisme de Casa Empordà s'inaugurarà amb diferents actes el dissabte 2 de juliol

2016-06-28 17:30

L’Ajuntament de Figueres celebrarà el proper 2 de juliol la inauguració de la nova Oficina de Turisme a Casa Empordà, a la plaça de l’Escorxador. L’acte, que és obert a tothom, comptarà amb la presència de Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, i reunirà representants del sector turístic i empresarial de la comarca.

La festa de celebració es complementarà amb activitats i tallers per a tots els públics, que tindran l’Empordà com a eix temàtic. A les 10.30 h, s’iniciaran dues visites guiades per la ciutat: La Guerra Civil a Figueres, 1936-1939, i La Figueres de la infantesa i la joventut de Salvador Dalí, i a les 11.15 h, hi haurà cuina en viu: L’Empordà al plat, a càrrec de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà.

Els més petits podran gaudir amb el contacontes CONTEmpordà, amb Bel Bellvehí, a les 11 h, i podran participar en un taller de pintures de bótes de vi, a càrrec de Lola Ventós, a les 11.15 h. A més, al llarg del matí es farà un sorteig d’un menú-degustació per a dues persones de Tastets Surrealistes a un dels vint-i-quatre restaurants participants a la iniciativa.

La festa de celebració clourà amb la inauguració oficial, a les 12 del matí, amb els parlaments de Marta Felip, alcaldessa de Figueres, i Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement, i se servirà un refrigeri a càrrec de la Cuina del Vent, amb productes de la marca de garantia Productes de l’Empordà.