Localitzen el cos del figuerenc que va ser arrossegat per la riera d'Anyet a Masarac

2017-01-30 12:30

Poc després de les 11.00 hores d’aquest matí, els Bombers de la Generalitat han localitzat, a la llera de la riera d’Anyet, el cos de Josep Maria Fernàndez, el veí de Figueres de 60 anys que es buscava des del passat dissabte a la nit a la zona de Masarac.

El cos ha estat localitzat a uns 200 metres abans d’arribar a Mas Genís (zona dels Búnquers). El cos de la seva dona, Rosa Bagó, localitzat ahir al matí al voltant de les 11.30 hores, es va trobar 150 metres després de Mas Genís, al terme municipal de Peralada, aproximadament a un quilòmetre riu avall des d’on es va localitzar el vehicle.

Davant la previsió de la baixada del nivell de l’aigua, avui s’estava revisant de nou la llera, els búnquers i meandres i la riera des d’on es va localitzar el vehicle a Masarac, fins a la desembocadura de la Muga. Els mitjans aeris han ampliat la zona de recerca i han sobrevolat el riu fins a Castelló d’Empúries.

El dispositiu de recerca d’avui ha estat format per una vintena de dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat, amb la unitat canina (Grup Caní de Recerca) i efectius subaquàtics i de muntanya del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), a més dels EPAF;  15 patrulles i un helicòpter dels Mossos d’Esquadra, amb les unitats subaquàtica i de muntanya, dos vehicles de l’ADF (Agrupació de Defensa Forestal) de l’Alt Empordà, i voluntaris de Protecció Civil).

L'Ajuntament de Figueres ha decretat per demà dimarts dia de dol oficial per la mort del matrimoni de la ciutat.