Lluc Salellas (CUP) defensa la independència i la justícia social davant més de 200 persones a Figueres

2012-11-16 12:00

La CUP-AE va celebrar ahir dijous al vespre l’acte central de campanya a Figueres. A la capital empordanesa la formació independentista va reunir més de 200 persones al hall del teatre municipal El Jardí. L’acte polític va comptar amb les intervencions del cap de llista per Girona, Lluc Salellas; l’alcaldessa de Viladamat, Irene Palol; el periodista i escriptor de la Catalunya Nord, Aleix Renyé, i l’històric pagès compromès amb múltiples lluites socials i nacionals Pep Riera.  

Irene Palol va iniciar els parlaments posant en vàlua el treball que s’està duent a terme als municipis on governa la CUP, remarcant la participació ciutadana com a qüestió indestriable de qualsevol decisió de rellevància que afecti el poble. Així mateix, també va incidir en els principis d’acció política de la candidatura remarcant que el sou màxim que podran cobrar els seus diputats serà de 1600€, i que com a màxim podran estar una legislatura al parlament. 

Lluc Salellas va ser l’encarregat de tancar els parlaments situant la CUP-AE com a única opció plenament independentista i d’esquerres a les eleccions del 25 de novembre. Per Salellas “la CUP Alternativa d’Esquerres és la garantia que aquest país avanci amb fermesa cap a la independència i que, alhora, plantegi un nou model de país, respectuós amb l’entorn i que trenqui amb el neoliberalisme que ens ha portat on som ara”.