Llotja del Vehicle Clàssic a Llers el diumenge 14

2013-04-08 08:00

La fira de referència del motor a l’Alt Empordà torna aquest diumenge 14 d’abril amb més expositors i tot d’activitats paral·leles relacionades amb els cotxes, les motos i la cultura popular. Per al visitant és una ocasió excepcional per trobar peces de col·leccionista o recanvis i accessoris que costen de trobar en el comerç convencional. La cita també és una bona oportunitat per tornar a veure aquells vehicles que formen part de la memòria col·lectiva. La Llotja del vehicle clàssic de Llers és una iniciativa de l’Associació Kalitub’s amb el suport de l’Ajuntament de Llers.

FIRA/MERCAT 

A partir de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia, professionals i afeccionats del sector exhibiran i posaran a la venda els seus articles a les parades instal·lades al Poble Nou: peces, recanvis, accessoris i complements nous i de segona mà. També cotxes i motos d’ocasió, miniatures, catàlegs... 

EXHIBICIÓ MOTOS i VEHICLES CLÀSSICS 

A partir de dos quarts d’onze del matí, prèvia inscripció, es durà a terme una exhibició de resistència de motos i vehicles clàssics en circuit urbà al voltant de la fira. Hi haurà dues rondes: a les 10.30 l’exhibició regular urbana lliure, i a les 11.00 l’exhibició cronometrada oficial en circuit urbà. S’acceptaran vehicles amb un mínim de 30 anys d’antiguitat.
 

PISTA D’SCALÈXTRIC 

Durant tota el matí també hi haurà exhibició i demostració d’habilitats en pista d’Scalèxtric, oberta i gratuïta per a tot el públic, amb la col·laboració del col·leccionista llersenc Esteban Lizán. 

MÚSICA TRADICIONAL  

A les 12.30, cercavila amb tabals, gralles i sacs de gemecs. Música tradicional catalana. A les 13.00, lliurament de premis.