Lliuren al Parlament de Catalunya més de 75.000 signatures contra la 'llei a mida' de Ferran Adrià

2014-09-03 10:00

Aquest dimecres seran lliurades al Parlament de Catalunya les més de 75.000 signatures recollides a Change.org per Carolina Sanpera, una ciutadana que demana que no es permeti la creació d'una llei a mida que permetrà edificar a Ferran Adrià al Cap de Creus. Al costat d'ella acudiran representants de les associacions DEPANA i de IAEDEN, que des del primer moment han donat suport a la recollida de signatures iniciada per aquesta ciutadana de Barcelona.

La cita tindrà lloc a les 12.00 del matí davant del Parlament de Catalunya. Les organitzacions creuen que "el projecte no és de l'interès nacional, que la ubicació no està justificada i que l'estudi de l'impacte ambiental està creat a mida del projecte i no de la conservació i l'espai".

Tant la creadora de la petició com les dues organitzacions recorden als ciutadans la possibilitat de presentar al·legacions fins el proper dia 15 de setembre, data en què finalitzen els terminis.

"Sabem que han estat rebent les firmes que hem anat aconseguint, però volem fer un pas més i portar-les de forma física al propi Parlament perquè la veu de més de 75.000 persones sigui escoltada i atesa. No volem que es permeti una llei a mida de Ferran Adrià i per això acudim aquest dimecres al Parlament"- explica a Change.org Carolina Sanpera.