Lliuren 344 firmes als 12 membres del plenari del Consorci del Museu de l'Empordà en contra de la seva disolució

2014-11-12 15:00

Els dotze membres del plenari del Consorci del Museu de l'Empordà –representants de l'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i la Fundació Gala-Salvador Dalí– acaben de rebre, aquest migdia, una còpia del manifest col·lectiu que impulsen un grup d'empordanesos contraris a la dissolució del consorci del museu, que proposa l'equip de govern de l'Ajuntament de Figueres. 

Aquest text s'ha fet arribar als membres del plenari, "perquè siguin conscients que no tothom està d'acord amb una decisió que, en darrera instància, serà responsabilitat seva".

El manifest ja compta ara mateix amb el suport de 344 persones, procedents de sectors molt diversos. El llistat inclou des de ciutadans figuerencs i empordanesos a professionals dels àmbits museològics i la gestió cultural d'arreu de Catalunya. També s'hi han volgut afegir escriptors, periodistes, músics, pintors, dissenyadors gràfics, cineastes, creadors teatrals, historiadors de l'art, crítics d'art, arquitectes, professors universitaris, artistes plàstics i artistes visuals del nostre país.