Llibres Low Cost tornarà a canviar aliments per llibres el 19 d'octubre

2013-10-11 11:30

Llibres Low Cost prepara la segona edició de la jornada "Aliments x llibres" que es farà a la plaça de la Palmera de Figueres el dissabte 19 d'octubre. Hi haurà més de 3.000 llibres per intercanviar per aliments de primera necessitat. Es farà una doble parada, una infantil i una per grans. De la parada infantil se n'ocuparan el grup de voluntariat de l'escola La Salle de Figueres.

Hi haurà activitats durant tot el dia com globoflèxia, jocs, pinta cares i animació infantil al matí i actuacions musicals a la tarda de grups i solistes com Robert Molina, Autumn, Desenkant, Direcció Prohibida i El Impasible Jack Kirby.

També hi haurà una novetat, el tall solidari de cabells. La perruqueria Customize oferirà el seus serveis des de les 3 de la tarda a canvi d'aliments. La jornada també comptarà amb la complicitat dels escriptors locals que han donat exemplars signats de les seves últimes publicacions per els donants més generosos. Hi col.laboren en Martí Gironell, Núria Esponella, Jair Dominguez, Mercè Cuartiella i Àngel Burgas entre altres.