Llers celebrarà la Llotja del Vehicle Clàssic aquest diumenge 22

2012-04-21 07:30

Consolidada com el referent del motor a l’Alt Empordà, el pròxim diumenge 22 d’abril torna a Llers la Llotja del Vehicle Clàssic amb més expositors i tot d’activitats paral·leles relacionades amb els cotxes, les motos i la cultura popular. A partir de les 9 del matí, professionals i afeccionats del sector exhibiran i posaran a la venda els seus articles a les parades instal·lades al Poble Nou: peces, recanvis, accessoris i complements nous i de segona mà. També cotxes i motos d’ocasió, miniatures o catàlegs. 

Un dels grans atractius és una exhibició de motos i vehicles clàssics en un circuit urbà al voltant de la fira. Hi haurà dues rondes: a les 10.30 l’exhibició urbana lliure, i a les 11.00 l’exhibició cronometrada en circuit urbà oficial. També s’organitza a partir de les 10.00 un tour a la regularitat per distintes poblacions al voltant de Llers. S’hi acceptaran vehicles amb un mínim de 30 anys d’antiguitat.

Durant tota el matí també hi haurà exhibició i demostració d’habilitats en pista d’Scalèxtric, amb la col·laboració del col·leccionista llersenc Esteban Lizán. També hi haurà atraccions per a la mainada amb inflables i una cercavila amb tabals, gralles i sacs de gemecs (12:30). 

Foto: Martí Dacosta