Llançà proposa un abril ple d’activitats relacionades amb l’Enoturisme

2017-03-28 10:30

Aquest mes d’abril es consolidarà, per quart any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava degut a què es celebra el Vivid, el gran festival del vi de la Costa Brava amb moltes activitats relacionades amb el l’enoturisme a la província de Girona.

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració del Festival Vivid proposa tota una sèrie d’activitats relacionades en posar el valor del nostre vi i evidentment, el nostre territori.

L’activitat inaugural tindrà lloc el proper diumenge 9 d’abril amb un “Enosenderisme” al Parc Natural de Cap de Creus. Una agradable sortida guiada, amb un guia oficial del Parc Natural de Cap de Creus, des de Llançà fins a Vilajuïga, tot gaudint del Parc per arribar a fer un Tast de Vins al Celler Gelamà.

Aquest activitat donarà pas a altres  propostes com l’enocaiac (sortides en caiac pel nostre litoral amb tast de vins del nostre territori), Enosenderisme per Mar d’Amunt (sortida tranquil·la de senderisme amb degustació de vins a les Vinyes d’HugasDeBatlle a Colera), el Music & Wine & Escamarlà de Llançà que tindrà lloc al Passeig Marítim de Llançà i, el Music & Wine & Formatges que es farà el dia de Sant Jordi a la plaça Major de la Vila.

Les principals novetats en quant a activitats seran, el tastet de vins ecològics que es realitzarà la Casa de l’Abat de la mà dels fundadors del projecte Ecoturisme Empordà; el “Vinibus” que sortirà cada dissabte del mes d’abril des de Llançà per anar a conèixer i degustar els vins dels principals cellers de la DO Empordà i el pack especial VIVID del dissabte 29 d’abril a càrrec de les empreses de Llançà membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà- Costa Brava.