Llançà acollirà una fira de cerveses artesanes catalanes el mes de setembre

2013-08-06 08:00

Els díes 7 i 8 de setembre Llançà celebrarà la primera CatBeer (Fira de la Cervesa artesana catalana) al Passeig Marítim. Està organitzada per Expo-Kultur i comptarà amb la col.laboració de l'Associació d´artesans Sabors Catalans i l'Àrea de Comerç, Turisme i Promoció Ecomòmica de l'Ajuntament de Llançà. 

Aquest és el primer any que es porta a terme i hi seran presents diferents productors de cervesa d'arreu de Catalunya com: La Vella Caravana, Mataró Beer, Hort del Barret, Espiga, Birra08 entre d'altres i el productor local Mar d'Amunt. 

En aquesta primera edició es faran actes paral.lels com el tast de cerveses on es podrà degustar les diferents varietats que presenti cada productor. Sabors Catalans farà un tast de “pinxos” per acompanyar. També es realitzarà in situ una demostració de tot el procès d´el·laboració de la cervesa. Completaran l'esdeveniment diversos actes musicals com una cantada d'havaneres. 

Expo-Kultur juntament amb l'Associació Sabors Catalans tenen programades vàries Catbeer arreu de Catalunya que es portaran a terme en els propers mesos.