L'institut Cendrassos de Figueres guanya un dels Premis Baldiri Reixac a experiències innovadores

2023-05-31 13:00

La Fundació Carulla ha anunciat els resultats de la 45a edició dels Premis Baldiri Reixac, els guardons anuals que impulsen i reconeixen projectes educatius que utilitzin l’art i la cultura per a millorar i transformar la societat. Enguany, els premis posen en valor el gran esforç i treball que es fa des de l’escola catalana per fer front a la progressiva desaparició del català entre els joves i la sensibilització sobre l’emergència climàtica. En tota la seva trajectòria els Premis Baldiri Reixac han permès a més de 570 escoles i 441 mestres tirar endavant les seves iniciatives transformadores.

L'institut Cendrassos de Figueres ha estat guardonat amb un dels Premis Baldiri Reixac a experiències innovadores per haver treballat la gestió emocional, la inclusió i el foment de l’esperit crític. El treball es titula "Pliboniga, millorem el nostre entorn" i rebrà 500 euros. És un dels 29 reconeixements atorgats entre els més de 100 treballs presentats.

El lliurament dels premis es farà el proper 18 de juny al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, amb presència de tots els centres premiats.