L'Institut Cendrassos de Figueres convoca un concurs de disseny per a realitzar el nou logotip del centre

2017-02-23 15:30

L’Institut Cendrassos de Figueres convoca un concurs de disseny d’un nou logotip pel centre. El termini de presentació de propostes finalitza 31 de març de 2017. Aquestes són les bases:

1.- Els concurs és obert a tothom i s’estableix una única categoria. Cada participant podrà aportar fins a tres dissenys.
2.- El premi per al guanyador del concurs seran 250 €. El disseny guanyador es farà públic el 21 d’abril de 2017, dins els actes commemoratius del 25è aniversari de l’institut.
3.- Els dissenys presentats han de ser originals i inèdits. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la reproducció i la impressió.
4.- Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.
5.- El logotip ha de complir els següents requeriments:
Incloure dues versions del logotip: un de rectangular (amb el logotip i el nom del centre) i un de quadrat (amb només el logotip).

Han de ser redimensionables (tant amunt com avall). Per tant haurien de ser en format bitmap amb alta resolució o bé gràfics vectorials.

S’han de poder distingir quan es converteixin a versions de dos colors (blanc/negre, 2 grisos, etc…) i ha de poder-se invertir de manera que sigui visible en fons foscos.

6.- Els dissenys s'han de fer arribar en format digital per correu electrònic o personalment a l’Institut Cendrassos
C/Arquitecte Pelai Martinez, 1.
17600 FIGUERES
Tel: 972 507 908 / 972 507 937 / 972 500 111
correu electrònic: b7005649@xtec.cat
www.cendrassos.net 

7.-  L'encarregat de valorar els dissenys serà un jurat format per persones vinculades a l’institut: professorat, alumnat i AMPA.
8.- El jurat valorarà la presentació d’elements gràfics originals, que continguin elements identificadors del centre i de l’activitat educativa. El jurat pot declarar el premi desert.
9.-  Els autors dels treballs premiats cedeixen els drets de reproducció, modificació, publicació, distribució i divulgació de les seves obres originals a l'Institut Cendrassos, per la qual cosa renuncien a qualsevol dret que es pugui derivar d'aquestes actuacions.
10.- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. L’Institut Cendrassos es reserva el dret de modificar-les si ho exigís una causa justificada.