L'Ingràvid passa el cap de setmana a Barcelona

2014-09-19 09:00

Al llarg d'aquest cap de setmana el Festival Ingràvid de Figueres ocupa el centre Arts Santa Mònica de Barcelona amb propostes eclèctiques i per a tots públic, al voltant de la creació cultural contemporània.

Aquest divendres es presentaran una sèrie de treballs i instal·lacions artístiques produïts en anteriors edicions com per exemple, Eduard Escoffet, Jordi Mitjà, Jofre Sebastian i el projecte Volem els teus cèntims del col·lectiu Minotaure. Les instal·lacions artístiques estan obertes divendres, dissabte (de 11 a 21h) i diumenge (de 11 a 17h). 

La tarda del divendres girarà entorn de la poesia amb la proposta Es Lloga Poeta, un recital a càrrec de Meritxell Cucurella-Jorba, Núria Martínez Vernis, Josep Pedrals, Eduard Carmona i Martí Sales i que clurà amb un concert del veterà Enric Casasses, acompanyat del grup musical Don Simon i Telefunken.

El dissabte la programació es centrarà amb el públic familiar amb una proposta de tallers de creació i de robòtica per a tota la família, un de construcció de robots amb materials reciclats que faran les artistes Mònica Rickic i Joana Mollla i un altre sobre stop motion i dibuixos animats que portarà a terme la cineasta Lyona. El punt i final el donarà Mau Boada, del grup Esperit! amb un concert instrumental que proposa un recorregut  a través dels sons i instruments d’arreu del món.